Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Voodoo Winter | Θα μας ανεβάσει πάλι..ψηλά!Μετά από ένα πανέμορφο καλοκαίρι το Voodoo επιστρέφει στο Γκάζι..


Μια φοβερή καλοκαιρινή σεζόν ολοκλήρωθηκέ επισήμως και για το Voodoo. Αφήνοντας την πανέμορφη παραλιακή, επιστρέφει και πάλι στην χειμερινή του έδρα. Η συνταγή γνωστή και άκρως επιτυχημένη όλα αυτά τα χρόνια. Θαυμάζοντας την θέα από…ψηλά, για μια ακόμα χειρινή σεζόν, θα διασκεδάζουμε μέχρι το ξημέρωμα με την καλύτερη ελληνική και όχι μόνο μουσική.
Άκρως ανανεώμενο με σκόπο να εκτοξεύσει και φέτος το κέφι στα ύψη με τα πλούσια events, τα καλύτερα parties από Τετάρτη έως Κυριακή και τα φαντασμαγορικά shows. Πρόσωπα γνώριμα από τα παλιά αλλά και πολλές καινούργιες παρουσίες έρχονται για να στελεχώσουν το μαγαζί. Η όρεξη, η τρέλα και η διάθεση για βραδιές γεμάτες κέφι δεν θα λείψουν ούτε αυτόν τον χειμώνα. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει χάσει καθόλου από την αίγλη και τη δημοφιλία του και εξακολουθεί να παραμένει ένα από τα διασημότερα στέκια της πόλης, πάντα υψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.
To πολυπόθητο opening του απόλυτου night club της Αθήνας έρχεται την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου για να δώσει νόημα στην διασκέδαση μας. Το Voodoo Winter θα μονοπωλήσει για ακόμη μια χρονιά τη νυχτερινή ζωή της πόλης και υπόσχεται τα πιο ανεβασμένα βράδια. 
 
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 11, Αθήνα
Τηλ. Επικοινωνίας: 21 0345 7334

#WinterStories #VoodooPeople #WinterGames 

Πηγή: feelfamous.gr/

Labels

1 (4) Photos (3) RadioShows (1)

Random

randomposts

Recent

recentposts